A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

     Sok szeretettel üdvözlök mindenkit a honlapomon!

 

Én Némethné Gulyás Tünde vagyok, 1977.-ben születtem. Három fiú gyermek édesanyja, akiket férjemmel együtt próbálunk meg nevelni, de néha rádöbbenünk, hogy ők nevelnek minket.

tunci badacsony

badacsony A képeken is látszik, hogy mi nagyon szeretünk kirándulni, hogy ezt megtudjuk tenni, kell egy olyan rendszer, ami, ezt lehetővé teszi. Számunkra ezt a megoldást az MLM jelenti.

 

 

Mint édesanya olyan itthoni elfoglaltságot szerettem volna találni magamnak, ami mellett egyszerre lehetek anya, feleség és még pénzt is kereshetek vele – némi kiegészítő „kosztpénzt” magamnak. Igazából már több MLM üzletben vettünk részt, de egyik sem volt az igazi. Mindig azt az utat kerestem, ahol megteremthetjük magunknak a gazdagságot, ahol örömöt találunk saját munkánkban, hogy megtapasztaljuk mind az eredménytelenséget, mind a sikert, hogy használjuk szabad akaratunkat, életünk kiteljesítése és megnövelése végett. Kudarc kudarc hátán, és én feladtam a harcot. Nem tetszett, hogy nyomulni kellett embereknél, hogy vegyék meg a termékeket, vagy jöjjenek el egy üzleti terv bemutatóra. Féltem mikor ezzel az új üzlettel Ildikó (a szponzorom(unk)) felhívott, mert úgy gondoltam, ez is csak egy MLM-es rendszer „marhaság”. Aztán lassan kezdtem azt gondolni, hogy talán mégis ez az üzlet lesz az ami nekem való. Rájöttem, ez azért van, mert mielőtt örömben lehetne részed, meg kell ismerned a szomorúságot! Láttam előre feladatunkat és nehézségünket, azonban azt is tudtam, hogy ezekre szükségünk lesz fejlődésünk miatt.

 

Ma már tudom, hogy az online MLM egy fantasztikus lehetőség azok számára, akik otthonról, kényelmesen szeretnének üzletet építeni, és nem akarják újra átélni az offline MLM visszautasításait, buktatóit!

Azt viszont mindenkinek elmondom, hogy ez az üzlet csak annak működik, akinek vannak céljai, amiért lelkesedni tud, s azok eléréséért mindent meg is tesz, s keményem dolgozik.

 

Nekünk magunknak kell megalkotnunk az életünket, gyakorolni az adottságainkat, és megtapasztalni mind a tévedést, mind a sikert. Szerencsére a saját tetteink határozzák meg életünk menetét, és bármikor megváltoztathatjuk, vagy visszafordíthatjuk az életünket. Az életet képzeletben lehet a legteljesebben élni. A KÉPZELET,kulcs a valósághoz. 

Csupán egyvalami választhat el az álomtól: A kudarctól való félelem!

Én olyan üzlettársakat keresek, akik tisztába vannak azzal a ténnyel, hogy egy takarítónői állással, életük végéig nem tudják megteremteni azt az anyagi függetlenséget, ami a mai világban elvárható lenne. Azokat várom, akik mernek nagyot álmodni, s hogy céljaikat elérjék, azért mindent megtennének. Ha már ön is rájött erre a tényre, akkor ne habozzon ez az üzlet a megoldás. Csatlakozzon a DXN siker csapatához.  MOST!

 

 

dxnosler

Dr. Lim

Középen Dr. Lim Ganoterapeuta. Sokat tanultam tőle.  Dr. Lim Siow Jin a DXN alapítója és elnöke

DXN Facebook Share Megosztás Facebook-on